تقويم حجامت 1401

تقویم حجامت سال ۱۴۰۱

سالنامه حجامت سال ۱۴۰۱

چند نکته مهم درباره شرایط کلی حجامت:

  • روزهایی که برای حجامت در تقویم حجامت سال ۱۴۰۱ درج شده برای اشخاص عادی است. بنابراین شرایط خاص بیماری و دستور پزشک بر تمام این روزها مقدم است.
  • با تجویز پزشک حاذق طب سنتی و با قرائت آیت الکرسی، ذکر صلوات و طلب خیر از خداوند در هر روزی می توانید حجامت کنید. همچنین پرداخت صدقه و قرائت سوره های شریف معوذتین نیز وارد شده است.
  • عواقب انجام حجامت به صورت انفرادی و بدون نظارت پزشک به بعهده خود شخص خواهد بود.

دانلود با کیفیت کامل

ضرورت و اهمیت حجامت
در باب اهمیت حجامت همین بس که پیامبر اسلام (ص)، انجام حجامت و خون گیری را از سنت های انبیای الهی دانسته اند و حکمای طب سنتی مانند ذکریای رازی، سید اسماعیل جرجانی، زهراوی و … نیز همگی از حجامت به عنوان روشی درمانی در انواع بیماری ها نام برده‌اند. برای بهره‌مندی از فواید حجامت بهتر است آداب حجامت را رعایت کنید. با دقت به تقویم حجامت و در نظر گرفتن بهترین روز هفته برای حجامت می‌توانید تاثیر این عمل را چند برابر کنید.

درباره تقویم حجامت
سالنامه یا تقویم حجامت ۱۴۰۱ که در ادامه مشاهده می‌کنید از طب شیعه استخراج شده است. این سالنامه، با توجه به برخی منابع در دسترس تهیه شده است و بنابر گفته مرحوم مجلسی معلوم نیست ماه‌های شمسی و رومی وارده در روایات با آنچه امروزه مرسوم است، تطابق داشته باشد. در صورت ضرورت انجام حجامت در ایّام قمر در عقرب یا ایّام نامناسب دیگر که در تقویم حجامت ۱۴۰۱ زیر مشخص شده است، سه توصیه مهم یعنی قرائت آیه الکرسی، سه بار طلب خیر از خداوند متعال و ذکر شریف صلوات فراموش نشود. پرداخت صدقه و قرائت سوره های شریف معوّذتین هم می تواند توصیه های مقبولی باشند.

چند توصیه مهم
حجامت یک روش درمانی موثر در طب ایرانی است، اما انجام خودسرانه آن بدون بررسی طبیب متخصص می تواند آسیب های جدی به همراه داشته باشد.

به جای تبلیغ گسترده حجامت در ایّام حزیران، ایّام دیگری که در احادیث شریف ذکر شده و دارای سندیت قوی تر و توجیه علمی مناسب تری هستند را ملاک قرار دهید. به عزیزانی که قصد انجام حجامت در این روزها را دارند یادآوری کنید که هم استناد این احادیث به حضرات معصومین علیهم السلام قطعی نیست و هم تعیین دقیق روزهای مذکور در روایت ممکن نیست. لذا بهتر است هم حجامت کننده و هم حجامت شونده به نیت تقرّب و رجاءً اقدام به حجامت کند. با برنامه ریزی و زمان بندی مناسب طوری عمل کنید که قواعد صحیح اجرای حجامت در این دو روز به خوبی رعایت شود و ازدحام مراجعین باعث نقض ملزومات علمی انجام حجامت و واجبات تکریم مراجعین نگردد. اینکه چه روزهایی برای حجامت خوب است را در تقویم حجامت ارائه شده می‌توانید مشاهده نمایید.

راهنمای تقویم حجامت
به طور کلی اگر بخواهیم مشخص کنیم که چه روزهایی برای حجامت خوب است باید گفت که روزهای مناسب حجامت شامل روزهای ۱۲ تا ۱۵، روزهای ۱۷،۱۹،۲۱ و پنجشنبه آخر هر ماه قمری می‌شود. روزهای خاص و ویژه برای حجامت شامل ۱. روزهای ۷ و ۱۴ ماه رومی حزیران که بنابر بعضی تقویم ها، مطابق ۳۰ خرداد و ۶ تیر و بنابر برخی تقویم ها، مصادف با ۲۹ خرداد و ۵ تیر است. ۲. اولین سه شنبه ماه رومی آذار (۲۴ اسفند ماه) و ۳. روزهای سه شنبه ای که مصادف با ۱۷، ۱۹ یا ۲۱ ماه قمری می شود.

در صورت تداخل روزهای مناسب و نامناسب بهتر است حجامت به موارد ضروری محدود شود.

روزهای نامناسب برای حجامت شامل ۱. جمعه ها ۲. چهارشنبه ها ۳. ماه مبارک رمضان و ۴. ماه رومی کانون اول (از ۲۳ آذر تا ۲۳ دی) می شود.

سلامتکده طب سنتی درمانگاه خیریه‌ آل محمد (ص) همه روزه

با داران بودن پزشک طب سنتی و کارشناسان با تجربه، همه روز بجز ایام تعطیل پذیرای مراجعین محترم می باشد.

تلفن تماس و نوبت دهی: ۳۱۹۹۹-۰۵۱

آدرس: خیابان امام رضا(ع)، چهار راه دانش، نرسیده به ۱۷ شهریور، نبش شهید حنایی ۱۹

تعرفه تمامی بخش های درمانگاه بر اساس تعرفه خیریه می باشد.

تقویم حجامت – تقویم حجامت ۱۴۰۰– تقویم حجامت سال ۱۴۰۰– تقویم حجامت ۱۴۰۱ – بهترین زمان حجامت – حجامت در کدام روز هفته – هزینه حجامت ۱۴۰۱ – حجامت صورت برای رفع جوش – حجامت کبد – حجامت قد

منبع پارسی طب و طبایع

About the Author

admin